Bedrijfsinformatie
Delta Controls B.V. is een internationaal service bedrijf in de olie- en gasindustrie op het gebied van Valves en Actuators sinds 1971. Delta Controls behoort sinds januari 2016 tot de Veenstra Group. Veenstra Group heeft vestigingen in Farmsum, Emmen, Coevorden en Spijkenisse. Wij opereren in de On- en Offshore markt van Petrochemie, Raffinaderijen. Tankterminals, Pijpleiding Transport sector en Bulkhandling. Vanuit de groep zijn wij in staat om grote, complexe en uitdagende projecten in te vullen door de diverse business units te combineren: Revisie, Onderhoud, Machinefabriek, lasafdeling en Engineering. Deze projecten voeren wij uit in Europa en wereldwijd.

 

Functieprofiel
Als Project Engineer bij Delta Controls ben je het middelpunt bij onze complexe multidisciplinaire projecten. In deze functie wordt het operationele werk als werkvoorbereider gecombineerd met het aansturen en coachen van onze monteurs. Als projectleider zet je alles op alles om de uit te voeren werkzaamheden perfect te laten verlopen.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Zorgdragen voor de projectvoorbereiding ten aanzien van organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mensen/middelen, Arbo, kwaliteitszorg, etc., zodanig dat een veilige, effectieve en efficiënte projectuitvoering zoveel mogelijk gewaarborgd is.
 • Zorgdragen voor de uitvoering van lopende projecten zodanig dat de technisch / financiële oplevering tijdig conform kwaliteits- en Arbo eisen, alsmede binnen de werkbegroting plaatsvindt.
 • Zorgdragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting op lopende projecten,. Zodanig dat de uitvoeringsactiviteiten zo effectief en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Hiertoe actief instrueren, controleren, motiveren en coachen van medewerkers.
 • Bewaken van de voortgang en gemaakte kosten gedurende projectuitvoering en periodiek zorgdragen voor betrouwbare financiële rapportage aan de afdelings- en of vestigingsleider.
 • Effectief onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, evt. collega aannemers en derden en signaleren van potentiële nieuwe opdrachten, zodanig dat een bijdrage geleverd wordt aan de verwerving van nieuwe projecten.
 • Je voert onderhandelingen met opdrachtgever en onderaannemers (binnen de afgesproken marges) over prijzen van (deel-) opdrachten. Op verzoek een effectieve bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van advies leveren waardoor de kans op het verwerven van projecten wordt vergroot.

 

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO opleiding WTB
 • Werkervaring van minimaal 5 jaar in de techniek, waarvan minimaal enkele jaren binnen de projectleiding / werkvoorbereiding, is een pré.
 • Je bent communicatief vaardig, bestuur vaardig en beschikt over leidinggevende capaciteiten waarbij je op een duidelijke manier richting geeft aan medewerkers en/of teams.
 • Je bent een geboren regelaar met flink wat technische bagage en een oplossingsgerichte instelling.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.

 

Wat bieden wij
Een uitdagende en afwisselende fulltime baan in een technisch bedrijf met een rijke historie en gevestigde naam in de industrie. Wij bieden een markt conform salaris afhankelijk van ervaring en geschiktheid met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren of meer weten?
Solliciteer(of informeer) dan per mail (of per post) door je motivatiebrief en CV te sturen naar gkuiper@veenstragroup.nl