skip to Main Content

Over ons

Veenstra Group bestaat uit een viertal technische bedrijven met een internationale oriëntatie en een goede reputatie in de ontwikkeling, engineering en fabricage van apparatuur en systemen voor de procesindustrie.

Lees meer

Onze in Industrieel Onderhoud gespecialiseerde bedrijven beschikken over uitgebreide ervaring als het gaat om het plannen en uitvoeren van allerhande montage- en servicewerkzaamheden.

Ons uitgebreide serviceportfolio en de bijbehorende engineeringdiensten stellen ons in staat om goede maatwerkoplossingen te bieden. Alle dienstverlening voldoet aan de laatste stand van de techniek en wordt uitgevoerd in overeenstemming met de geldende nationale en internationale regelgeving en richtlijnen.

De kwaliteit en ervaring van ons personeel garanderen een hoge kwaliteit en naleving van stricte tijdschema’s, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Met wereldwijde ervaring en activiteiten concentreren de bedrijven van Veenstra Group zich op de ontwikkeling en fabricage van componenten, installaties en complete handling- en verwerkingssystemen voor de volgende industrieën:

  • Bulkproductie
  • Voedingsmiddelen productie
  • Farmacie
  • Coating- en fijn chemische Industrie

Onze bedrijven in Industrieel Onderhoud zijn gespecialiseerd in servicewerkzaamheden wereldwijd en in met name de olie- en gasindustrie onshore en offshore. Met de toevoeging van Delta Controls is Veenstra nu ook actief in Fluid Catalytic Cracking.

Groepsbedrijven:

Maak een afspraak Contact opnemen

Veenstra in een notendop

Veenstra is wereldwijd actief, heeft 100 jaar ervaring en beschikt over vier vestigingen, eigen engineering en productie.

100 jaar ervaring
Wereldwijde service
Eigen productie
Eigen engineering