skip to Main Content

Quality Health Safety Environment

Veenstra Group streeft naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Met beleid en een strikte focus op nationale en internationale normen, wet- en regelgeving hebben we verschillende certificaten behaald.

Lees meer

Onze belangrijkste certificaten zijn:

  • NEN-EN-ISO 9001:2008
  • VCA-petroleum
  • NEN-EN-ISO 14001:2004
  • Gecertificeerd voor veiligheidskleppen

Onze certificaten zijn hier te bekijken/downloaden.

Kwaliteit
Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten en diensten van een extreem hoog niveau is en elk jaar verbetert, zijn onze interne processen gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001:2008. Met duidelijk gedefinieerde rollen en processen zijn we in staat om een ​​hoge standaard te handhaven met betrekking tot kwaliteit.

Gezondheid en veiligheid
Onze medewerkers zijn onze grootste troeven. Dat gezegd hebbende, stellen wij de hoogste prioriteit aan een veilige werkomgeving. We werken volgens duidelijke en gestructureerde regels en beleid met betrekking tot veiligheid en gezondheid, een pakket aan regels die continu worden getoetst aan de nieuwste normen en standaarden. Onze procedures zijn bovendien gecertificeerd onder VCA*/VCA** 2008/5.1.

Milieu
Veenstra Group streeft naar een zo laag mogelijke ecologische ‘footprint’. We monitoren actief ons energie-, gas- en waterverbruik en investeren continu tijd en geld in methoden om ons verbruik jaarlijks te verlagen. Daarnaast monitoren we actief onze afvalproductie controleren we op of het op een correcte en milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd. Wij beheren een grote database met wetten, normen en wetgeving op het gebied van milieu in verband met de werkzaamheden die wij uitvoeren. Al het bovenstaande is bovendien gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 14001:2004.

Maak een afspraak Contact opnemen

Veenstra in een notendop

Veenstra is wereldwijd actief, heeft 100 jaar ervaring en beschikt over vier vestigingen, eigen engineering en productie.

100 jaar ervaring
Wereldwijde service
Eigen productie
Eigen engineering